Ga naar Content
Noord-Holland

Boer Tom bouwt aan nieuw liefdesnest

24 juli 2017, 13.37 uur · Aangepast 24 juli 2017, 14.06 uur
Door: · Foto: KRO

NIEUWE NIEDORP Boer en hartendief Tom (35) uit Nieuwe Niedorp is nog altijd dolgelukkig met zijn vriendin Marieke. Het stel is druk bezig met het verwezenlijken van een grote droom.

De boer, die bekend werd door zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw en inmiddels ook tv-tuinman is, laat op zijn erf een nieuw stulpje bouwen. Daar hoopt hij spoedig zijn intrek in te nemen met zijn liefde Marieke, die hij pas na het populaire datingprogramma leerde kennen. 

Lees ook: VIDEO: Boer Tom en Marijke Helwegen lokken vogels met kraaienimitatie

Tijdens het programma koos Tom voor Rimke, maar die relatie strandde al snel. Niet veel later ontmoette Tom de 32-jarige Marieke, met wie hij inmiddels twee jaar samen is. "Mijn grote liefde", zegt hij tegen Show.nl. "Marieke is een fantastische, pure, eerlijke meid, die heel goed bij mij past."

Nu wonen de tortelduifjes nog boven het bollenbedrijf van de blonde boer, maar verderop op het erf wordt hard gewerkt aan hun nieuwe huis, dat groot genoeg wordt voor een gezin. "Het zal er toch een keer van komen. Maar eerst bouwen we het huis en dan nemen we de volgende stap wel."