Ga naar Content

Wat is er met de 32-jarige Jessica M'Nasri gebeurd?

AMSTERDAM (AT5) Het is nog altijd een raadsel wat er vorige maand met de 32-jarige Belgische Jessica M'Nasri is gebeurd. De vrouw werd 13 juni in het water van het Erasmuspark in Amsterdam gevonden.

De politie heeft beelden van M'Nasri in het Bimhuis vrijgegeven, daar bezocht ze op 8 juni een concert van de Amerikaanse band Battle Trance. De recherche is op zoek naar de ongeveer dertig mensen die ook bij dat concert aanwezig waren. 

Misdrijf nog niet helemaal uitgesloten
Na het concert wordt de telefoon van M'Nasri nog uitgepeild op het Damrak, rond 22.30 uur 's avonds. Haar telefoon is sinds 05.00 uur 's ochtends de volgende dag niet meer zichtbaar geweest via de zendmasten. 

Op 13 juni wordt ze door een voorbijganger gevonden in het Erasmuspark, ze is dan al enkele dagen niet meer in leven. "We gaan er op dit moment niet direct vanuit dat Jessica het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Maar dat scenario sluiten we nog niet helemaal uit."

Mensen met informatie over Jessica M'Nasri en/of eventuele bezoekers van het concert kunnen contact opnemen met de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-700.

Meer aandacht voor de zaak Jessica M'Nasri in Bureau NH (17.19 uur op tv). 

Foto: Bureau NH