NH Panel vervoersonderzoek: deel je mening over het ov

AMSTERDAM - Er wordt volop gereageerd op het vervoersonderzoek onder de leden van het NH Panel. Mensen zijn kritisch als het gaat om het openbaar vervoer, maar zien op sommige plekken ook pluspunten. Heb jij ook een mening over de kwaliteit van het openbaar vervoer? Sta je vaak in de file? En waar moet het nieuwe kabinet in investeren? Meld je dan aan voor het NH Panel, als je dat nog niet hebt gedaan.

In een week tijd hebben ruim 200 mensen gereageerd op het onderzoek. Onder meer over het openbaar vervoer hebben veel panelleden een uitgebreide mening. "Met het verdwijnen van de toiletten uit de sprinter, verdween ik uit de trein", meldt één van de deelnemers. Aan de andere kant zegt een ander: "Er zijn meer treinen, er is minder vertraging en geen ellende meer bij sneeuw."

Deel ook jouw ervaringen en mening door lid te worden van het NH Panel en doe mee aan het vervoersonderzoek. Meld je hier aan. Daarna sturen we je binnen 48 uur de link naar het onderzoek.

Gemiddeld één keer per maand zullen de panelleden via de e-mail een online vragenlijst krijgen. Je bepaalt natuurlijk zelf of je meedoet. Als je niet meer wilt meedoen, meld je je weer af. Inmiddels telt het NH Panel ruim 400 leden.

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws