'Dinsdag medische keuring Haps bij Feyenoord, Vejinovic naar Alkmaar'

ALKMAAR - Na Derrick Luckassen vertrekt ook Ridgeciano Haps bij AZ. De linksback wordt dinsdag medisch gekeurd bij Feyenoord, meldt De Telegraaf, Marko Vejinovic legt de omgekeerde weg af. AZ huurt de middenvelder van de Rotterdammers.

Feyenoord zou zo'n zes miljoen euro neertellen voor Haps die afgelopen weekend door John van den Brom buiten het elftal werd gehouden. De trainer hield al rekening met het vertrek van de 24-jarige Haps en koos in de wedstrijd tegen Club Brugge voor Thomas Ouwejan. De speler uit de eigen opleiding was afgelopen seizoen al vaker de vervanger van Haps op de linksbackpositie.

Haps debuteerde in 2013 in het eerste van AZ en speelde 80 competitiewedstrijden voor de Alkmaarders. Zijn contract liep nog tot de zomer van 2019.

Vejinovic komt
In de deal met Feyenoord is de komst van Vejinovic (27) opgenomen. De in Servië geboren Amsterdammer maakte zijn debuut in het betaalde voetbal voor AZ in 2009 maar brak pas echt door bij Heracles Almelo en daarna Vitesse. Twee jaar geleden kocht Feyenoord Vejinovic, maar die kon de verwachtingen in De Kuip niet helemaal inlossen.

Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws