Start van hoofdcontent

AKERSLOOT

nl

Man doodgeschoten bij Van der Valk Hotel Akersloot: 49-jarige verdachte aangehouden

17 juli 2017, 17.07 uur · Aangepast 17 juli 2017, 22.53 uur

AKERSLOOT Een schietpartij bij het Van der Valk hotel in Akersloot heeft het leven gekost aan een 47-jarige man uit Zandvoort. Een 49-jarige verdachte van het incident heeft zich gemeld bij het politiebureau in Zaandijk. Hij is aangehouden en zit vast.

Een overbuurman van het Van der Valk hotel hoorde de schoten. "Rond een uur of half twee. Er werden zeven of acht schoten afgevuurd. Het klonk vrij hard en we dachten 'wat is dat nou?'. Het ketste helemaal 'tek, tek, tek, tek'. We schrokken er natuurlijk van."

Het slachtoffer lag op het terrein, in een donker bestelbusje. De schuifdeur van het busje stond open en de benen van de man staken uit het voertuig.

Lees ook: Melding van schietpartij bij hotel Akersloot: omgeving afgezet

Er zou meerdere keren geschoten zijn. De politie doet momenteel forensisch onderzoek bij het hotel. Een woordvoerder van de politie laat weten dat ook de verdachte een man is.

Volgens onze verslaggever moesten alle mensen die het hotel uit wilden, hun gegevens achterlaten bij de politie. De politie is op zoek naar getuigen of mensen met tips.

Iets gezien of gehoord? Laat het weten via [email protected] of 06-30093003.