FC Volendam dinsdag te gast bij jubilerend sv Mulier

VOLENDAM - FC Volendam oefent dinsdagavond in Friesland tegen sc Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Witmarsum, op het veld van sv Mulier.

De plaatselijke voetbalclub werd precies vijftig jaar geleden opgericht en vernoemd naar sportpionier Pim Mulier die in Witmarsum is geboren. Voor FC Volendam is het de vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Van de amateurs van ACV Assen (1-4) en Spartanen (2-5) won de ploeg van trainer Misha Salden met ruime cijfers.

Afgelopen zaterdag bleek het naar de eredivisie gepromoveerder NAC Breda met 2-1 te sterk. Net als bij het duel in Oud-Gastel maakt de Friese club een ware happening van de oefenpartij tussen de twee betaald voetbalclubs. Er is een loterij, spelers delen handtekeningen uit en er is na afloop live muziek.

De aftrap op sportpark It Fliet in Witmarsum is om 19.00 uur. Kaarten zijn zowel bij de kassa als online te koop www.svmulier.nl/kaartverkoop Een samenvatting van sc Heerenveen - FC Volendam vind je later op de avond op de site en app. 

Meer over dit onderwerp:
voetbal FC Volendam misha salden
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws