Vrouw bedreigd na harteloze tekst van naamgenoot over Ajacied Nouri

AMSTERDAM - (AT5) Een vrouw uit Brabant is bedreigd nadat iemand anders met precies dezelfde naam als zij op Facebook beledigende teksten heeft geplaatst over het drama rondom Ajacied Abdelhak Nouri.

"Deze harteloze bitch wenst jullie allemaal een fijne avond toe! Ooh ja... En fuck Nouri", schrijft de naamgenoot van de vrouw uit het Brabantse Eersel.

De contactgegevens van de vrouw uit Brabant zijn vanwege haar baan als dwarsfluitlerares op internet vrij makkelijk te vinden. Dat hadden Ajaxsupporters ook door en nu wordt ze aan de lopende band gebeld door mensen die verhaal komen halen.

Maar Joyce Saleming uit Eersel heeft niks met de teksten over Nouri te maken. "Wij (vader, moeder en twee dochters) hebben angst dat ons iets wordt aangedaan, gelet op de bedreigingen", schrijft de echtgenoot van Joyce op Facebook. Er is volgens de man aangifte gedaan. Het bericht dat hij op Facebook plaatste, is inmiddels honderden keren gedeeld.

Tegen Het Algemeen Dagblad zegt Joyce dat de politie geen tijd had om hun aangifte op te nemen. Zij "hadden het te druk en vroegen ons na het weekend terug te komen", zegt ze.

Meer over dit onderwerp:
Amsterdam e.o. facebook brabant Nouri
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws