Kok al ontslagen bij PSV: 'Het waren twee fantastische dagen'

VELSEN-ZUID - Wat deed Tony Kok waardoor de voormalige e-sporter van Telstar al na twee dagen is ontslagen bij PSV? Volgens PSV is de gamer niet eerlijk geweest over zijn verleden.

"Het gedrag dat Kok enkele jaren geleden online heeft vertoond, staat dermate ver van de kernwaarden van PSV dat een vervolg van de samenwerking onmogelijk is", zegt PSV op de site van de club.

Kok heeft in het verleden kwetsende tweets geplaatst, met grof taalgebruik. Dat had PSV natuurlijk makkelijk zelf kunnen checken, maar de club had verwacht dat Kok dat zelf gemeld zou hebben. Bovendien is hij Ajax-fan, hoewel dat laatste volgens algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV niet mee heeft gespeeld bij zijn ontslag. Ondanks det Kok spijt betuigde voor zijn tweets uit het verleden, werd hij dus toch na twee dagen al ontslagen.

Telstar: Fantastische jongen
Telstar zag Kok met lede ogen gaan. Op de site van de club staat zelfs te lezen: "Tony heeft in de korte periode bij de Witte Leeuwen veel indruk gemaakt. Als eSporter bereikte hij de finale van de FIWC in Londen, maar ook buiten het veld hebben wij Tony leren kennen als een fantastische jongen met veel ambitie."

 

Meer over dit onderwerp:
voetbal Telstar e-sporter Tony Kok
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws