Ga naar Content
Noord-Holland

Noord-Holland diep geraakt door slecht nieuws Nouri: "Stay strong Appie"

13 juli 2017, 16.21 uur · Aangepast 13 juli 2017, 16.43 uur
Door: · Foto: ANP / Beeldbewerking NH Nieuws

AMSTERDAM Er wordt massaal meegeleefd met Ajacied Abdelhak Nouri en zijn familie. Het nieuws dat hij ernstige en blijvende hersenschade heeft, hakt er bij veel mensen hard in.

Op social media is een eindeloze stroom reacties op gang gekomen van mensen die stilstaan bij het slechte nieuws dat vanmiddag naar buiten kwam. Het bericht over de pas 20-jarige Nouri is als een bom ingeslagen.

Zo schrijft iemand op Facebook: "Verschrikkelijk nieuws. Ik had zo'n goede hoop op herstel na de eerste positieve berichten. #StayStrongAppie. Sterkte voor iedereen."

Lees ook: Ernstige en blijvende hersenschade Abdelhak Nouri

Een ander wil kwijt: "Ik weet als geen ander hoe dit is! Zelf helaas meegemaakt, veel te jong ben je! Net als ik was... Heel veel sterkte!"

Hoop
De kans op herstel van de cruciale hersenfuncties van Nouri is nihil, maar toch houden sommigen hoop. "Ik hoop dat het toch nog goed komt met deze jongen.... Wonderen gebeuren!!", wordt er bijvoorbeeld geschreven. De volgende vult aan: "Hopelijk werken bepaalde functies nog wel zodat er nog mogelijkheden zijn om te trainen met de juiste therapieën."

Lees ook: Ajax-fans plaatsen spandoek bij huis Nouri