Ga naar Content

Nagenieten: Organisatie SAIL Den Helder bedankt vrijwilligers: "Fantastisch evenement"

DEN HELDER Honderdduizenden bezoekers hebben dit weekend genoten van SAIL Den Helder. Het grootste nautische evenement in ons land is een groot succes geworden, zeker ook dankzij de inzet van honderden vrijwilligers.

De organisatie van SAIL Den Helder wil de inzet van alle vrijwilligers niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zet hen daarom in het zonnetje op social media. "Liken = bedanken", schrijft de organisatie bij een foto waarop de honderden vrijwilligers samen lachend poseren. 

Lees ook: VIDEO: Ruim 350.000 bezoekers bij Sail en Marinedagen in Den Helder

"Sail Den Helder bedankt de honderdduizenden bezoekers en vooral ook alle honderden vrijwilligers en betrokkenen die dit fantastische evenement mogelijk hebben gemaakt!", valt te lezen bij de post. Dat de oproep tot 'liken' in goede aarde valt, is wel duidelijk. Nog geen dag nadat Sail werd afgesloten, zijn er al meer dan 1100 virtuele duimpjes opgestoken voor de vrijwilligers. 

Groot feest
Het evenement in Den Helder, dat dit jaar samenviel met de Marinedagen, trok van donderdag tot en met zondag meer dan 350 duizend bezoekers. Het resultaat van ruim drie jaar voorbereiding mocht er zijn: het was vier dagen lang groot feest in de kop van Noord-Holland. 

Voor wie maar geen genoeg kan krijgen, heeft NH Nieuws de hoogtepunten op een rij gezet. Even lekker nagenieten dus. 

Foto: Sail Den Helder