Ga naar Content
Noord-Holland

Politie beëindigt feesten op strand Bloemendaal, meerdere arrestaties

29 mei 2017, 00.12 uur · Aangepast 29 mei 2017, 01.13 uur
Door: · Foto: Laurens Bosch

BLOEMENDAAL De politie heeft vanavond meerdere feesten op het strand van Bloemendaal beëindigd. Daarbij is volgens de politie 'een aantal' arrestaties verricht.

Op het strand van Bloemendaal waren vanavond meerdere feestjes aan de gang. Wegens de grote drukte en de verwachting dat er nog meer mensen naar het strand zouden komen, heeft de politie rond 21.00 uur besloten geleidelijk een eind te maken aan de feesten.

Dat is volgens een woordvoerder gebeurd in overleg met de strandtenthouders. Om te voorkomen dat alle feestgangers tegelijk het strand verlaten worden de feesten een voor een beëindigd. Er zijn inmiddels nog drie à vier feesten aan de gang.

Arrestaties
Enkele feestgangers weigerden te vertrekken en zijn door de politie aangehouden. Volgens De Telegraaf ontstonden er zelfs relletjes. Omdat ook de parkeerplaatsen overvol waren riep de politie op Twitter op om niet meer naar het strand te komen.

De situatie zou inmiddels rustig zijn. Wel is het nog erg druk op de wegen rondom het strand, omdat iedereen via dezelfde weg het strand moet verlaten.

Alle parkeergelegenheden op / rond #Bloemendaal strand zijn vol. Advies is om niet meer richting strand / feesten te komen.

— POL_KENland (@POL_KENland) 28 mei 2017