Ga naar Content
Noord-Holland

Gestolen Kaasfonduetruck teruggevonden na gouden tip

26 mei 2017, 12.11 uur · Aangepast 26 mei 2017, 12.39 uur
Door: · Foto: De Eetfabriek - Catering -

HAARLEM De mineur was gelukkig van korte duur voor de Haarlemse eigenaren van een foodtruck die afgelopen woensdag werd gestolen. Dankzij een gouden tip, vonden zij de truck een dag later terug in de omgeving van Wormerveer.

De truck wordt normaal gesproken gebruikt als Kaasfonduetruck op verschillende festivals in Nederland. De eigenaren wilden woensdag met de wagen naar het festival 'Rollende Keukens' in Amsterdam rijden, toen zij erachter kwamen dat deze gestolen was.

De diefstal werd door verschillende media, waaronder NH Nieuws, opgepikt en er werd onder meer een beloning uitgeloofd voor degene die de gouden tip over de locatie van de truck zou indienen. En die tip kwam er gisteren. 

"Ladies and gentlemen, we've got him!", schrijven de opgeluchte eigenaren op Facebook. "Iedereen super bedankt voor het vele delen van ons bericht en alle tips die binnen zijn gekomen. Dankzij jullie hulp hebben we onze Kaas in 't Bakkie truck weer terug kunnen vinden. We hebben contact met de gouden tipgever en gaan weer bezig met waar we goed in zijn. Het smelten van kazen!"

Jaar lang gratis kaasfondue
De gouden tipgever staat nog een leuke beloning te wachten, namelijk een leven lang gratis kaasfondue uit de truck, eeuwige roem en een mooie verrassing.