Ga naar Content

Livestream NH Sport: NAC Breda - FC Volendam

VOLENDAM Overleeft FC Volendam de heksenketel in het Rat Verlegh stadion van Breda of niet? Vanmiddag wordt duidelijk of NAC of FC Volendam doorgaat naar de finale van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Je kunt het integraal volgen via onze livestream.

De 2-2 van afgelopen donderdag in Volendam biedt beide ploegen voldoende houvast om te kunnen blijven geloven in promotie.

Lees ook: FC Volendam: "De kater is verwerk en we hebben weer trek in een Brabants biertje"

De ploeg van interim-trainer Berry Smit weet dat het moet scoren en vrijwel zeker ook moet winnen. Bij 0-0 of 1-1 trekken de Brabanders op basis van de twee uit gescoorde doelpunten aan het langste eind.

Bij FC Volendam keert topscorer Kevin van Kippersluis terug in de basis. Hij was de eerste wedstrijd geschorst. Hoe de basisformatie er verder precies uitziet, wilde Smit zaterdag na de laatste training nog niet kwijt. Verslaggevers Klaas Jan Bos en Rob Wanst praten je vanmiddag vanaf 14.25 uur helemaal bij.

Lees ook: Trainer Berry Smit: "Ik ben alleen nog maar met FC Volendam bezig"

Mocht FC Volendam de finale halen, dan is NEC vrijwel zeker de tegenstander. Die ploeg won de eerste wedstrijd bij FC Emmen met 3-1. De finaleduels staan voor donderdag 25 mei en zondag 28 mei op de agenda.

Video #145728
Foto: Pro Shots/NH