Start van hoofdcontent

WINKEL

nl

Politie zoekt getuigen mishandeling Winkel met matrixborden

9 mei 2017, 15.59 uur · Aangepast 9 mei 2017, 17.00 uur

WINKEL In het onderzoek naar de mishandeling van de 68-jarige vrouw in Winkel heeft de politie de afgelopen dagen verschillende middelen ingezet. Afgelopen week werden onder meer matrixborden geplaatst die de politie moeten helpen in de zoektocht naar getuigen van de misdaad.

Ook probeert de politie informatie te winnen door middel van buurt- en passantenonderzoek. De mishandelde vrouw werd op Koningsdag zwaargewond aangetroffen in haar woning op de Limmerschouw in Winkel. Het slachtoffer is toen met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie tast nog in het duister over de identiteit van de belager(s). 

Lees ook: Nog geen spoor naar verdachten mishandeling 68-jarige vrouw uit Winkel

Omdat de vrouw in coma lag, kon ze niet vertellen wat er is gebeurd. Ook het tijdstip waarop de vrouw is mishandeld, is nog onbekend. Nadat ze op 26 april een bardienst had gedraaid bij haar tennisclub Noord-End in Heerhugowaard, reed ze rond 21.00 uur naar haar woning aan de Limmergouw.

Lees ook: Familie vindt vrouw (68) zwaargewond in huis na inbraak

Nadat ze was thuisgekomen, had ze rond 21.50 uur via Whatsapp contact met een vriendin. Omdat ze de volgende ochtend niet kwam opdagen voor een afspraak met familie, gingen haar naasten poolshoogte nemen bij haar woning. Iets na het middaguur, rond 12.20 uur, troffen zij haar daar met onder meer een ernstige hoofdwond aan.