Noord-Holland

Mishandelde vrouw (68) uit Winkel nog altijd zwaargewond in ziekenhuis

2 mei 2017, 17.26 uur · Aangepast 2 mei 2017, 18.10 uur · Foto: Google Streetview

WINKEL De 68-jarige vrouw uit Winkel die een kleine week geleden in haar huis werd gevonden, ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis. Haar toestand is zo slecht dat de politie haar nog niet heeft kunnen spreken.

Toen de vrouw op 27 april niet kwam opdagen voor een afspraak met familie, gingen zij bezorgd kijken bij het vrijstaande huis aan de Limmerschouw, tussen Winkel en Nieuwe Niedorp. Ze vonden haar in een volledig overhoop gehaald huis. 

Lees ook: Familie vindt vrouw (68) zwaargewond in huis na inbraak

Alles wijst op een uit de hand gelopen overval of inbraak, maar die conclusie wil de politie nog niet trekken. Om meer te weten te komen over de zaak, besteedt het programma Opsporing Verzocht er vanavond aandacht aan.

Getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die de vrouw de avond van 26 april na 21.00 uur nog hebben gezien. Ook wie die avond, nacht of de ochtend van de 27e verdachte personen of voertuigen hebben gezien op of nabij de Limmerschouw, wordt gevraagd contact op te nemen.  

Wie meer informatie heeft, kan contact opnemen met het rechercheteam dat de zaak onderzoekt. Dat kan op 0900-8844 of anoniem op 0800-0700. E-mailen kan ook: [email protected]