Ga naar Content
Noord-Holland

VIDEO: Makelaar uit de kleren om woonboerderij te promoten

13 april 2017, 14.46 uur · Aangepast 13 april 2017, 17.07 uur
Door: · Foto: Klaver Makelaardij

CALLANTSOOG Makelaar Geert Klaver geeft zich letterlijk bloot. Op een promotiefilmpje voor een luxe woonboerderij in Callantsoog rent hij in adamskostuum richting de zee. "Je kunt wel vertellen dat het huis vrijwel aan het naaktstrand ligt, maar als je zo’n bijzonderheid letterlijk in beeld brengt, blijft dat veel beter hangen."

In het filmpje loopt hij daarom onder het motto ‘vrijheid, blijheid’ zonder kleren over het strand. "Een buitengewoon huis als dit vraagt om een buitengewone aanpak", zegt Klaver over zijn promotie-actie. 

Tienduizenden views
Het is niet de eerste keer dat de Noord-Hollandse makelaar opvalt met zijn filmpjes. "We zijn een tijd geleden begonnen met het promoten van huizen via filmpjes, waar we vaak gebruik maken van drone-beelden. Er zit ook altijd wat humor in. En ik moet zeggen: het werkt ontzettend goed. Meestal hebben we zo'n 75.000 views."

Zo verscheen er eerder een video waarin de makelaar met een vliegtuigje boven een te verkopen huis vliegt. Ook werd er eerder gestunt met bijzondere auto's, motoren en boten. "Op deze manier breng ik mijn aanbod onder de aandacht bij een niet voor de hand liggende doelgroep", aldus Klaver.

Naaktstrand om de hoek
Wie interesse heeft in de mega-stolpboerderij in het kustdorp moet wel diep in de buidel tasten: het pand staat te koop voor €675.000,-. Daar krijg je wel tienduizend vierkante meter, een eigen zwembad én een ophaalbrug voor. En zoals goed duidelijk wordt in de video: het naakstrand ligt om de hoek.

Video #163658