Start van hoofdcontent

Noord-Holland

nl

Vijftienjarige presentator krijgt eigen liveprogramma

26 maart 2017, 13.22 uur

DEN BURG Op je vijftiende een eigen liveprogramma, dat is wat Aron Zeeman voor elkaar kreeg met zijn eigen maandelijkse tv-programma 'Texel Kijken en Luisteren'. Gisteren was de allereerste uitzending vanuit het VVV-kantoor in Den Burg.

Aron heeft alles zelf geregeld: een setting, techneuten en verschillende gasten voor in de uitzending die allemaal op een manier met Texel verbonden zijn. Op het eiland wordt positief gereageerd op het werk van Aron. Inmiddels is hij al best bekend.

Stichting
"Het programma is op elke laatste zaterdag van de maand te zien op Youtube en gaat over wat er speelt op Texel", vertelt Aron. Hij was altijd al werkzaam bij de lokale omroep, maar wilde meer. Samen met zijn vader zette hij daarom een stichting op om het programma te kunnen bekostigen.

Het is nu een maandelijkse uitzending, maar Aron ziet het zitten om een wekelijkse of zelfs dagelijkse show te maken. Na een half jaar is het de bedoeling dat de onderwerpen, naast Texel, over andere plaatsen in de provincie gaan.

NH