Ga naar Content
Noord-Holland

Weekend vol werk aan de weg: een overzicht

24 maart 2017, 22.30 uur · Aangepast 24 maart 2017, 23.21 uur
Door: · Foto: Shutterstock / Rijkswaterstaat

NOORD-HOLLAND Mensen die dit weekeinde de weg op gaan moeten op veel plaatsen rekening houden met ongemak door uitgebreide werkzaamheden aan de weg. Een overzicht:

A1
Vanaf vanavond 21.00 uur is de A1 tussen Diemen en Muiderberg afgesloten voor alle verkeer. Via Muiden omrijden is niet mogelijk. Bewoners van het dorp hebben een toegangspas gekregen om sluipverkeer tegen te gaan.

A6/A1
Ook de verbindingsweg van de A6 naar de A1 richting Amersfoort is dicht. Deze afsluiting duurt meer dan een week. Op maandag 3 april gaat deze weg weer open.

A9
De Wijkertunnel in de A9 is om vanwege onderhoud komend weekeinde dicht. Van vanavond 20.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur is de rijbaan in de richting Amsterdam afgesloten.

N201
Uithoorn - Hilversum: Ter hoogte van de Vreelandbrug is de weg in beide richtingen afgesloten tussen het kruispunt met de Raadhuislaan en het kruispunt met de Loenenseweg.

Bekijk hier het hele overzicht van werkzaamheden aan de weg

Wie denkt met de trein beter af te zijn, heeft het mis. Op verschillende trajecten tussen Schiphol en Amsterden en tussen Schiphol en Alkmaar rijden morgen en zondag minder treinen door werkzaamheden aan het spoor. 

Schiphol Airport-Amsterdam Centraal
Tussen Schiphol Airport en Amsterdam Centraal rijden minder Sprinters. Reizigers kunnen gebruikmaken van de Intercity direct die extra stopt op Amsterdam Lelylaan en Amsterdam Sloterdijk.

Schiphol Airport-Zaandam
Er rijden geen rechtstreekse Sprinters tussen Schiphol Airport en Zaandam. Reizigers kunnen de overige treinen gebruiken en overstappen op Amsterdam Sloterdijk.

Amsterdam Centraal-Alkmaar
Tussen Amsterdam Centraal en Alkmaar rijden morgen minder Intercity's. 

De extra reistijd is een half uur tot een uur, meldt de NS