Start van hoofdcontent

Noord-Holland

NL
V

Elske Doets uit Bergen is de nieuwe Zakenvrouw van het Jaar

20 maart 2017, 21.55 uur · Aangepast 20 maart 2017, 22.50 uur · Foto: Lucien Kroon

BERGEN De nieuwe Zakenvrouw van het Jaar is bekend: Elske Doets uit Bergen gaat er met de prestigieuze prijs vandoor. De jury, onder leiding van Annemarie Jorritsma, roemde haar werkzaamheden als directeur-eigenaar van Jan Doets Reizen in Heerhugowaard.

De zakenvrouw kreeg de prijs, onder toeziend oog van honderden aanwezigen, uit handen van minister Hennis-Plasschaert van Defensie. Volgens de jury heeft ze wezenlijk bijgedragen aan een positieve waardering van het vrouwelijk ondernemerschap in Nederland.

Reisorganisatie
Sinds 2001 geeft de Bergense leiding aan Jan Doets Reizen, een succesvolle reisorganisatie gespecialiseerd in de Verenigde Staten en Canada. Sinds haar aanstelling als directeur-generaal is het bedrijf fors gegroeid.

"Ik ben ongelooflijk vereerd met deze waardering die mij wordt toegekend in de vorm van de titel Zakenvrouw van het jaar 2017”, reageert Elske Doets op de uitreiking. "Dit is voor mij persoonlijk een grote verrassing en ik zie het als een blijk van erkenning voor het bedrijf en mijn team."