Start van hoofdcontent

HEILOO

nl

Enkhuizer Claudia voelt niets voor leven in Canada: "Ik moet eerlijk zijn"

20 maart 2017, 09.59 uur · Aangepast 20 maart 2017, 14.40 uur · Foto: KRO-NCRV / Linelle Deunk

HEILOO / ENKHUIZEN Gisteren was het in Boer Zoekt Vrouw tijd voor de Canadese boer Riks om een van zijn drie logees naar huis te sturen. Maar voordat hij de vrouwen kon laten weten wat zijn keuze was, nam Claudia uit Enkhuizen al een beslissing.

"Ik moet eerlijk zijn, naar mezelf en de anderen, naar Riks", vertelde ze in het programma. "Dit is het niet voor mij, het gaat hem voor mij niet worden. Het gevoel is er gewoon niet. Ik moet bij mezelf blijven." Ze zei dat ze het gevoel dat ze met haar overleden man had, nog niet heeft gevoeld en dat ze dat moeilijk vindt. 

"Moedig"
Riks vond het mooi dat Claudia eerlijk tegen hem was. "Heel moedig van je", voegde hij eraan toe. Na een dikke knuffel was het tijd voor Claudia om haar koffer te pakken en te vertrekken. 

Lees ook: Noord-Hollandse Marit en Claudia proeven van het Canadese boerenleven

De Heiloose Marit begint daarentegen wel gevoelens voor Riks te krijgen. "Ik merk dat ik het steeds lastiger begin te vinden, ook als hij met de andere vrouwen één op één is. Nu het gevoel steeds meer naar voren komt, wordt het gewoon lastiger."

Concurrentie
Riks lijkt nog geen beslissing te hebben genomen over wie het beste bij hem past. Ook Eline vindt hij interessant, al bleef ze tot nu toe wat op de achtergrond. "Ik denk dat er meer in zit dan op het oog lijkt. Het is moeilijk achter te komen wie ze echt is."

Zondag zie je weer hoe het verder gaat met Marit in Canada. Bekijk de aflevering van gisteren hier terug.