Ga naar Content

N205 dicht na ernstig ongeluk met cementwagen

VIJFHUIZEN De Schipholweg (N205) is volledig afgesloten vanwege een ongeval met een cementwagen ter hoogte van Vijfhuizen. De weg blijft nog tot ongeveer 16.00 uur dicht.

Verkeer dat naar of vanuit Haarlem wil rijden kan geen gebruik maken van de N205. Bij het ongeluk, dat rond 7.00 uur gebeurde, waren geen andere auto's betrokken. Mogelijk is de chauffeur onwel geworden, meldt de politie. De wagen ligt op zijn kant in de middenberm.

De chauffeur zat bekneld in de wagen, de brandweer heeft hem uit de auto bevrijd. Een mobiel medisch traumateam was ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Op foto's is te zien dat er cement uit de wagen op de weg is terechtgekomen. De weg zal nog zeker tot 16.00 uur dichtblijven, verwacht Rijkswaterstaat.

Ze zijn hard aan het werk op de #N205. Verwijderen beton, leegpompen, vangrail reparatie, berm aanvullen. Bergen voertuig. foto: @WIS_Jos pic.twitter.com/GwgQeHIEwU

— VID (@vid) February 22, 2017

De hinder op de #N205 is ernstig. Veel hinder volgens @WIS_Jos De weg gaat een lange tijd dicht. pic.twitter.com/Dxh4XpNbl1

— VID (@vid) February 22, 2017