Noord-Holland

NL
V

Eigenaar vermist hondje: '2.000 euro voor wie Sophie thuisbrengt'

13 februari 2017, 18.45 uur · Aangepast 23 februari 2017, 17.08 uur

SPANBROEK Sinds twee en een halve week is hondje Sophie spoorloos verdwenen. Haar baasje Petra Logger is radeloos en looft 2.000 euro uit aan degene die haar hondje weer thuisbrengt.

Tot 26 januari was Sophie nog thuis en liep ze vrij rond op het erf aan de Lage Hoek in Spanbroek. Toen Petra Logger de bewuste avond thuiskwam, bleek Sophie nergens te bekennen. "Ik heb overal gekeken, in de paardenstallen, bovenin huis, maar ze was nergens." Ook buiten bleek het hondje onvindbaar.

Zoektocht
Petra zette een grote zoektocht op, belde instanties op en hing flyers op. Zonder resultaat: tot nu toe is er geen enkel spoor van haar hondje. "Ik blijf hoop houden dat ze terug komt. Ze is een ontzettend lief hondje en ze houdt van gezelligheid. Misschien zit ze wel bij iemand thuis."

Ze is erg gehecht aan het Jack Russeltje en ze is er dan ook helemaal kapot van dat ze er nu niet is. "'s Avonds blijf ik zo lang mogelijk op de bank zitten, want als ik naar bed ga, lig ik eindeloos te piekeren. Ik heb de afgelopen weken zoveel gehuild."

Geldbedrag
Petra hoopt dat een geldbedrag helpt om Sophie op te sporen. "Via crowdfunding hebben we 2.000 euro verzameld voor degene die haar thuisbrengt." Weet je meer over de mogelijke verblijfplaats van Sophie, bel dan met haar baasje Petra Logger via 06-22444587.