Ga naar Content
Noord-Holland

Joling wil dat sekstapeverspreider wordt aangepakt: "Knieschijf eruit schieten"

10 februari 2017, 13.57 uur
Door: · Foto: ANP

ALKMAAR Als het aan Gerard Joling ligt wordt de verspreider van de sekstape van Patricia Paay flink gestraft. De geboren Alkmaarder vindt een celstraf op zijn plaats, of moet "de knieschijf van diegene eruit worden geschoten".

Dat schrijft de zanger en presentator op Instagram. "Met ongekende verbazing word ik door vele mensen bestookt over het filmpje van Patricia Paay", schrijft Gerard vanuit Gerlos, waar hij van skivakantie geniet. "Wat iedereen in zijn of haar privéleven doet moet hij of zij zelf weten. Alhoewel ik Patricia zelf nog niet heb gesproken moet het voor haar zelf en haar familie verschrikkelijk zijn."

Joling wenst Paay in zijn bericht veel sterkte, maar haalt ook hard uit naar de verspreider van het filmpje. "Ik hoop dat diegene die het filmpje verspreid en online heeft gezet goed wordt gestraft. Ik zeg een paar jaar in de gevangenis of een knieschijf eruit schieten."

Sekstape
Gisteren werd door website GeenStijl een video online gezet met daarop pikante beelden van Patricia Paay. Op last van haar advocaat werden de beelden een paar uur later van de site verwijderd.