Ga naar Content

Zes seizoensplekken op feestelijke wijze verloot bij camping Bakkum

CASTRICUM De spanning was vandaag om te snijden bij camping Bakkum in Castricum. Er zijn dit jaar zes kampeerplekken vrijgekomen en bijna honderd mensen zijn erin geïnteresseerd. Reden voor de camping om de plekken op een bijzondere manier te verloten.

Dat gebeurde met een rad, een showpresentator en zelfs een lieftallige assistente. Door middel van een lootje met een nummer werden de winnaars gekozen. "Ze weten de spanning wel op te bouwen", aldus een geïnteresseerde. "Ik hoop dat we een plekje weten te bemachtigen."

Loterij
Voor veel aanwezigen was het een spannend moment. "We wonen in Amsterdam en ik zou het heel fijn vinden om af en toe wat frisse lucht en ruimte om me heen te hebben, dus ik wil echt heel graag winnen. De kans is natuurlijk niet groot, je moet wel veel geluk hebben. En ik heb helaas ook nog nooit de loterij gewonnen." 

De verloting zorgt voor blijdschap, maar ook voor veel teleurgestelde gezichten. Tientallen mensen blijven met lege handen achter. Voor zes gezinnen kan de dag echter niet meer stuk. "We zijn echt ontzettend blij. De kinderen ook, want we hebben de plek naast de speeltuin gekregen. Nu kan het inrichten gaan beginnen", aldus een blije winnares.

Start kampeerseizoen
Ze moeten nog even geduld hebben voordat ze ook daadwerkelijk gebruik kunnen maken van de plek. De camping gaat over twee maanden, vanaf april, weer open. 

Foto: NH / Sophie Markvoort