Ga naar Content

Arjan Burggraaf stopt bij NH Radio

AMSTERDAM Radiopresentator Arjan Burggraaf neemt vrijdag 24 februari 2017 afscheid bij NH Radio. Hij presenteerde er ruim achttien jaar elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur zijn radioprogramma NH Tot Twaalf.

Rubrieken als Zegt u het maar, Loes de tuinvrouw, Taalprofessor Marc, Boekenman Jan en Toeter gehoord...prijs gescoord maakte hij tot een vaste waarde op de Nederlandse radio.

Burggraaf is een van de best beluisterde presentatoren van NH Radio. "Ik heb met mijn programma geprobeerd een vriend van de luisteraars te zijn. Een vriend die met een open oor en hart luistert naar de vrolijke en soms ook minder vrolijke verhalen van mijn publiek. Na achttien jaar is voor mij het moment aangebroken om op een andere manier van het leven te gaan genieten. Je moet een feestje altijd verlaten als het op z’n leukst is."

Hoofdredacteur Bart Barnas: "Arjan is van grote waarde geweest voor NH Radio. Mede dankzij hem zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend radiostation in Noord-Holland. Kenmerkend voor Arjan is dat hij de Noord-Hollander echt een stem heeft gegeven in zijn programma."

Foto: NH Radio