Ga naar Content
Noord-Holland

Amerikaanse vrouwen lopen weg met Jim Bakkum

29 december 2016, 20.00 uur · Aangepast 31 december 2016, 18.18 uur
Door: · Foto: PR foto

EGMOND-BINNEN De ontblote torso van de uit Egmond-Binnen afkomstige Jim Bakkum brengt menig vrouwenhart op hol, ook in Amerika. Aanleiding is zijn rol in de nieuwe film 'Onze Jongens'.

In de film speelt Jim een mannelijke stripper. In eerste instantie werkt hij bij een bouwbedrijf. Hij en zijn collega's besluiten vervolgens dat het veel lucratiever is om met een ingeolied en ontbloot lichaam te dansen voor vrouwen. 

'Hot guy'
Een redactrice van het Amerikaanse nieuwsplatform Elite Daily noemt de Idols-finalist een 'hot guy' en zou graag met hem in het huwelijksbootje stappen. Een andere Amerikaanse dame zegt via een reactie op Facebook dat ze van plan is om naar Nederland op vakantie te gaan na het zien van de trailer. 

Natuurlijk begrijpen de meeste Amerikaanse dames geen snars van de Nederlandse taal, maar dat is lang niet voor iedereen een probleem. "Het maakt mij helemaal niet uit wat ze zeggen", reageert iemand op Facebook

Buitenland
Ook de Cosmopolitan wijdde een artikel aan de film. Ze noemen het 'de Nederlandse versie van Magic Mike'. Jim zelf denk echter niet dat deze film hem succes in het buitenland gaat opleveren. Wel vindt hij alle buitenlandse aandacht leuk, schrijft het AD

Vanavond gaat de film 'Onze Jongens' officieel in première.