Ga naar Content
Noord-Holland

Verwarde inbreker belt aan en slaat bejaarde vrouw neer

16 november 2016, 17.47 uur · Aangepast 16 november 2016, 18.20 uur
Door: · Foto: Shutterstock

HILVERSUM Een 83-jarige vrouw is gisteravond in haar woning aan de Radiostraat neergeslagen door een inbreker. De dader doorzocht vervolgens haar huis en ging er met haar spullen vandoor.

De bejaarde vrouw zag nadat er iets voor 20.00 uur bij haar werd aangebeld een man voor haar huis staan. Toen ze de deur opende, stormde de man naar binnen.

Toen de vrouw hem probeerde tegen te houden, sloeg hij haar net zo lang tot ze op de grond viel. De man plunderde vervolgens haar woning. 

Verwarde man
Niet veel later kreeg de politie meldingen van een verwarde man die in de Radiostraat overlast veroorzaakte. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om dezelfde man. Ook in de Ludenstraat, Johannes Geradtweg en de Snelliuslaan zagen mensen een man die aan het signalement van de inbreker voldeed. 

Het gaat om een slanke, lichtgetinte man die waarschijnlijk tussen de 20 en 30 jaar oud is. Hij is ongeveer tussen 1.70 en 1.75 meter lang. De politie zoekt nog naar getuigen en roept iedereen die iets gezien heeft contact op te nemen.