Ga naar Content
Noord-Holland

Ernstig ongeval Aalsmeer: één persoon overleden, vier zwaargewonden

30 oktober 2016, 21.17 uur · Aangepast 30 oktober 2016, 22.56 uur
Door: · Foto: Davey Baas

AALSMEER Een auto met vijf inzittenden is vanavond betrokken geraakt bij een ernstig ongeval op de Burgemeester Kasteleinweg (N169) in Aalsmeer. Hierbij is één persoon overleden en vier raakten er zwaargewond, aldus een woordvoerder van de politie. Twee van hen zijn in kritieke toestand.

De auto vloog door onbekende oorzaak over de kop op de Aalsmeerderbrug en de inzittenden kwamen vast te zitten in de auto. De brandweer wist in eerste instantie drie zwaargewonden en één overleden persoon uit de auto te halen. De drie zwaargewonden zijn met spoed naar verschillende ziekenhuizen afgevoerd. 

Naar een vijfde persoon is lang gezocht, in het water en ook op de weg. Uiteindelijk werd deze persoon onderin het wrak gevonden. Deze is ook in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om een eenzijdig ongeval, meldt een woordvoerder van de politie. De N196 zal nog tot ver in de nacht afgesloten zijn, voor sporenonderzoek en het opruimen van de ravage die is aangericht aan het wegdek en aan de brug.

Over de identiteit van de inzittenden is nog niets bekend.

Foto: @Wis_FrankPNH Nieuws