Ga naar Content

Noord-Hollandse 'paardenhunk' verovert meisjesharten

AMSTERDAM Deze hunk hangt binnenkort aan de muur in veel meisjeskamers. Tamás uit Amsterdam ziet er zo goed uit dat hij is uitgekozen om te poseren voor een paardenkalender Horse & Hunk die net is uitgekomen.

De in Hongarije geboren pretty boy woont sinds 9 jaar in Nederland. Eigenlijk werkt hij in een café, maar dankzij de kalender is hij ineens een model geworden.

Stomtoevallig, vertelt Tamás Károlyi (31) voor de camera van NH. "Een collega kwam de advertentie voor de kalender tegen. Zij dacht dat het misschien iets voor mij zou zijn." Lachend: "Toen heb ik een paar foto's opgestuurd naar de mensen van de kalender en de rest is geschiedenis."

Zijn strakke lijf heeft hij natuurlijk niet vanzelf gekregen. De horse hunk moet er wel wat voor doen. "Ik probeer goed te eten en ga naar de sportschool en ik ga vaak zwemmen. Dat vind ik belangrijk."

abc5media_video_0

Video: NH/JorisvanZandvoort.nl

Tamás vindt het een bijzonder idee dat vrouwen binnenkort verlekkerd naar hem kijken. "Een vriendin kwam laatst langs en zei tegen me: 'Jij hangt in de badkamer van mijn moeder'." Hij slaat de handen voor zijn ogen: "Toen dacht ik 'wow, ik sta écht in een kalender."

Het zal niet lang duren voordat zijn familie en vrienden in Hongarije kunnen meegenieten van de foto's. "De volgende keer dat ik daar heen ga is rond de kerst, dus het kan een leuk kerstcadeau zijn. Dat zou een leuke verrassing zijn."

Foto: Horse & Hunk / Johnny van Bergen