Noord-Holland

'Stewardess (46) had seks in cockpit met getrouwde piloten'

11 oktober 2016, 14.45 uur · Aangepast 11 oktober 2016, 16.32 uur · Foto: Shutterstock

SCHIPHOL Een echtelijke ruzie zorgt voor kopzorgen bij Transavia. Een vrouwelijke purser zou onder werktijd veel seks hebben gehad met verschillende collega's en hield daarover een dagboek bij. Haar man ontdekte haar escapades en dreigt deze nu openbaar te maken.

De 46-jarige stewardess zou seks hebben gehad met onder andere piloten in de crewruimte, in hotels op diverse bestemmingen en zelfs in de cockpit. Haar man kreeg het digitale dagboek onder ogen en zint nu op wraak, aldus De Telegraaf.

Getrouwd
Een kort geding moet nu voorkomen dat het hele verhaal op straat komt te liggen. Dat schaadt niet alleen de stewardess, maar ook de - veelal getrouwde - piloten die in haar dagboek voorkomen. "Het verspreiden van privé-informatie vinden wij ongepast, omdat het de betrokkenen in ernstige verlegenheid brengt", aldus Transavia in een statement.

'Nonsens'
In de ochtendshow van Giel Beelen meldde zich vanmorgen een goede vriendin van de stewardess, Angelique. Volgens haar is het verhaal complete nonsens en doet de man in kwestie er alles aan om zijn ex-vrouw door het slijk te halen. "Hij is volledig de weg kwijt en wil haar en de vier kinderen kapotmaken", legt ze uit.

Volgens Angelique heeft haar beste vriendin het kort geding aangespannen wegens stalking, bedreiging en smaad. "Hij denkt dat alles waar is, maar dit zijn verhalen van jaren geleden en een deel is ook fictie", vertelt ze. "De scheiding was niet voor niets, maar moet je zoiets vreselijks doen?" 

De rechtbank in Den Haag buigt zich op 24 oktober achter gesloten deuren over de zaak.