Ga naar Content
Noord-Holland

NH Airtime: Een tweepersoonsbed en je eigen butler in de lucht

10 oktober 2016, 19.45 uur · Aangepast 10 oktober 2016, 20.16 uur
Door: · Foto: NH Nieuws/Doron Sajet

SCHIPHOL Velen kunnen er alleen van dromen: vliegen in The Residence, een uitzonderlijk luxe eerste klasse aan boord van Etihad's Airbus A380. En nu kan het: voor Schiphol Plaza staat de aankomende dagen namelijk een replica van de luxe klasse. NH Airtime nam alvast een kijkje.

Door luchtvaartverslaggever Doron Sajet

Etihad Airways uit Abu Dhabi staat tot en met vrijdag op het Jan Dellaertplein, recht voor Schiphol Plaza, met een truck waarin een kopie van The Residence te ervaren is. Maar niet alleen The Residence mag worden geprobeerd (met uitleg van een echte Etihad-butler), je mag ook op alle andere soorten stoelen zitten.

Lees ook: NH Airtime: Rechtstreeks uit Rusland, de Sukhoi SSJ100 op Schiphol

Na vrijdag verlaat de luxe Etihad-truck Schiphol weer. Wie The Residence dan eens echt eens wil ervaren in de lucht, moet denken een prijskaartje van zo'n 15.000 euro voor een enkeltje van Abu Dhabi naar New York.

NH Airtime is NH's maandelijkse luchtvaartprogramma op televisie. Maar omdat zendtijd op televisie beperkt is, en op YouTube 'the sky the limit' is, zijn we een YouTube-kanaal gestart. Wil je niks missen? Abonneer je dan snel!