Ga naar Content

Demi (18) steelt de show in Boerinnenkalender 2017

MIDDELIE De 18-jarige Demi uit Middelie heeft het kleine Noord-Hollandse dorpje Middelie goed op de kaart gezet. Zij prijkt namelijk aankomend jaar als model op de Boerinnenkalender 2017.

"Het begon een beetje als een grap", vertelt de achttienjarige terwijl ze inmiddels 'gewoon' weer als boerin aan het werk is. Maar dat werd toch wat serieuzer en vanavond zal ze onthuld worden als Miss Maart in de kalender.

Op haar foto is Demi te bewonderen met een klein varkentje in haar armen. "Er werd gevraagd of iemand het beestje vast wilde houden en ik riep gelijk dat ik dat wel wilde", vertelt ze enthousiast.

Poep scheppen
De fotoshoot was een onvergetelijke ervaring, maar met evenveel plezier staat Demi weer op het land. "Dat is toch leuk, een beetje poep scheppen!" Ze scheurt op de tractor van de stal naar de schapen die gevoerd moeten worden en op het land plukt ze de laatste bloemen van het seizoen.

Het kalendermodel hoopt dat ze de boerderij van haar grootouders op een dag mag overnemen. "Wat is er nou mooier dan in de buitenlucht werken?!"

Foto: