Start van hoofdcontent

Noord-Holland

nl

Alkmaars lid rapduo The Opposites naar Lesbos voor vluchtelingen

1 juni 2016, 12.48 uur · Aangepast 1 juni 2016, 13.31 uur · Foto: ANP

LESBOS Alkmaarder Twan van Steenhoven, beter bekend als Big2 van rapduo The Opposites, gaat een lange week vrijwilligerswerk doen voor vluchtelingen op Lesbos.

Dat doet de rapper niet voor de camera of als ambassadeur, "maar gewoon om te helpen", zo schrijft hij op Facebook. Hij neemt ook een paar vrienden en vriendinnen mee.

De rapper en zijn posse doen dat op eigen kosten, maar kunnen wel donaties gebruiken om bijvoorbeeld voor ontbijt voor de vluchtelingen te zorgen. Daarom roept Big2 mensen die iets kunnen missen op om een donatie te doen.

Lesbos Team 35

Op 11 juni gaat Big2 van The Opposites met een aantal vrienden vrijwillig een lange week naar het Griekse eiland Lesbos om vluchtelingenwerk te doen. Niet voor de camera, niet als ambassadeur, maar gewoon om te helpen. Zij doen dit uiteraard op eigen kosten, maar het onbijt maken voor de duizenden vluchtelingen gaat voor een week gauw enkele duizenden euro's kosten. Mocht jij iets kunnen missen en hier iets voor over hebben, PLEASE DO! THANK YOU VERY MUCH! WE LOVE YOU! LIKE OF SHARE IETS! Je kan het geld op deze rekening storten: NL19 RABO 0306 0862 20 t.n.v. E.J.W.M. Verhoeven ovv ‘Lesbos Team 35’

Posted by Top Notch on Tuesday, May 31, 2016