Ga naar Content
Noord-Holland

'Slachtoffer steekpartij Zuidoostbeemster is raadslid D66'

12 mei 2016, 19.04 uur · Aangepast 12 mei 2016, 20.07 uur
Door: · Foto: HFV

ZUIDOOSTBEEMSTER D66-raadslid Marian Segers is vanmiddag gewond geraakt bij een steekpartij in Zuidoostbeemster. Dat zeggen meerdere buren van haar tegen NH.

De fractievoorzitter van haar partij, Gerard Groot, kan de geruchten niet bevestigen maar zegt 'geen reden te hebben om te denken dat het om iemand anders gaat'.

Lees ook: Gewonde bij steekpartij Zuidoostbeemster

De steekpartij gebeurde vanmiddag bij haar huis aan het Zuiderpad in Zuidoostbeemster. Getuigen melden aan onze verslaggever dat ze een vrouw bebloed op straat zagen lopen die om hulp riep. Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd. De politie doet op dit moment onderzoek rond de woning.

Ziekenhuis
Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie. Het is niet bekend hoe het nu met haar gaat.

Na de steekpartij werd via Burgernet opgeroepen uit te kijken naar een grijze Chevrolet Aveo. Aan het einde van de middag werd de auto gevonden.

Steekpartij in Zuidoostbeemster. Slachtoffer is volgens buurtbewoners een raadslid van D66. @RTVNH pic.twitter.com/pwrToTDRtT

— Jelle Narold (@JelleNarold) 12 mei 2016

Neergestoken raadslid Marian Segers liep bebloed op straat en riep om hulp, zeggen getuigen. @RTVNH pic.twitter.com/tcFhdTkzXO

— Jelle Narold (@JelleNarold) 12 mei 2016