Ga naar Content
Noord-Holland

Slachtoffer (19) 'straatraceongeluk' Loosdrecht alsnog overleden

1 april 2016, 22.28 uur · Aangepast 1 april 2016, 22.41 uur
Door: · Foto: Wessel Kok

LOOSDRECHT Fleur, de 19-jarige vrouw uit Hilversum die twee weken geleden bij een auto-ongeluk zwaargewond raakte, is vanmiddag overleden. Ze is in het ziekenhuis aan haar verwondingen bezweken.

Het meisje werd aangereden op de Nieuw-Loosdrechtsedijk door een beschonken automobilist uit Loosdrecht, die volgens getuigen veel te hard in zijn Porsche reed en samen met zijn zoon aan het racen was.

Lees ook: Loosdrecht geschokt na zwaar ongeluk met drankrijder: "Het leek 't circuit van Zandvoort wel"

De naam en foto's van de verdachte bestuurder gaan ondertussen rond binnen de kleine Loosdrechtse gemeenschap. Dit gaat gepaard met allerlei verwensingen. Zijn vrouw sprak al eerder tegen NH haar afschuw uit over alle berichten. "Het is te belachelijk voor woorden wat er allemaal gezegd wordt. Het is heel erg, onbeschrijfelijk."

Lees ook: Slachtoffer Loosdrechts horrorongeluk was net hersteld van zware mishandeling

En het blijft niet bij woorden. De Mini van de buurvrouw van de automobilist, die niets met het ongeluk te maken heeft, is vlak na het ongeluk bekogeld met eieren. De zoon van de verdachte man reed ook in Mini, maar die is door de politie in beslag genomen. De familie van Fleur keurt de intimidatie en bedreigingen af.