Ga naar Content

Hartverwarmend: romantisch aanzoek wacht op vrouw na landing op Schiphol

SCHIPHOL Stel je voor: je komt aan op Schiphol na een lange vlucht vanuit Aruba en je wordt nietsvermoedend opgewacht en ten huwelijk gevraagd. Het overkwam Nina Beuker uit Diemen. Maar tegelijkertijd wist haar aanstaande man Marcel zelf niet dat wij ook bij het aanzoek waren.

Marcel's schoonmoeder Maria Es uit Amsterdam tipte NH en vroeg of wij in het geheim bij het aanzoek wilden zijn. "Er gebeurt zoveel narigheid in de wereld en dit is zo schattig en hartverwarmend dat ik dacht: dit geeft weer even het gevoel dat alles goed en lief is en het ook anders kan", mailde Maria ons.

Op Schiphol hadden Marcel en zijn twee kleine dochtertjes helemaal niet in de gaten dat wij ons met Maria schuilhielden bij een koffiezaak in Aankomsthal 4. En al helemaal niet dat we ze stiekem aan het filmen waren.

"Ja, ik wil!"
Nina landde om 11.15 uur vanuit Oranjestad, maar het duurde uiteindelijk nog een uur voordat zij haar toekomstige echtgenoot in de armen viel en verrast werd met een ring en het aanzoek. Nina zei: "Ja, ik wil".

Om het helemaal af te maken had Marcel een gigantische roze limousine laten voorrijden met champagne voor het verloofde stel, en bruisend appelsap voor de kleine meisjes.

Foto: NH Nieuws/Doron Sajet