Ga naar Content
Noord-Holland

Vierde overval in Beverwijk binnen een maand

1 maart 2016, 18.15 uur · Aangepast 1 maart 2016, 19.20 uur
Door: · Foto: Google Maps / Streetview

BEVERWIJK Haarstudio Simone in Beverwijk is vanmiddag rond 14.00 uur overvallen door een licht getinte man met een bivakmuts op. Het is de vierde overval in de stad binnen een maand. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben.

Kort voor de overval werd de dader zonder bivakmuts gezien in de buurt van de kapsalon. Het is een man tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij heeft een smal postuur en is ongeveer 1.85 meter lang. Hij had een kapsel met opgeschoren zijkanten en wat langer haar aan de bovenkant. Verder droeg hij een donkere jas van kunstleer en een zwarte joggingbroek.

Lees ook: Twee gewonden bij gewapende overval in Beverwijk

De man bedreigde een medewerker met een scherp voorwerp en vroeg om geld. Tijdens de overval waren er meerdere mensen aanwezig in het pand, niemand raakte gewond. Na zijn wandaad rende hij weg via de Koningsstraat.

Lees ook: Winkel in Beverwijk overvallen op klaarlichte dag

"Wij willen liever niets zeggen over wat er gebeurd is, daar staat ons hoofd niet naar op het moment", vertelt een geëmotioneerde medewerkster van de kapsalon. Op hun Facebookpagina staat vermeld dat ze de rest van de dag dicht zullen zijn vanwege de gebeurtenis.

De overval op Haarstudio Simone is de vierde in een reeks. In februari vielen er twee gewonden tijdens een brutale beroving in een woonhuis. De andere twee overvallen vonden beiden plaats in een winkel. 

Lees ook: Gewapende mannen overvallen avondwinkel in Beverwijk