Sport

Zaakwaarnemer Van Es: "Kevin zit stuk"

29 december 2015, 19.49 uur

Pro Shots / Ed van de Pol
Pro Shots / Ed van de Pol

VELSEN-ZUID - VELSEN-ZUID Volgens Ronny van Es, de zaakwaarnemer van Kevin van Essen, is de klap hard aangekomen bij de middenvelder van Telstar. "Die jongen zit stuk. Als je hem een beetje kent weet je dat hij een absolute winnaar is die enorm gedreven is."

Volgens Van Es is de middenvelder niet bij de zitting geweest. "Kevin zit op dit moment in het buitenland met zijn familie. Dus wat dat betreft is het wel lekker dat hij nog wat afleiding heeft, ook al is de timing voor dit soort dingen nooit goed." Van Essen heeft er niet bewust voor gekozen de zitting te missen. "De uitspraak had ook twee maanden terug plaats kunnen vinden, maar ook over een paar weken", aldus de zaakwaarnemer.

Buitenland
Van Essen mag geen activiteiten verrichten binnen KNVB-gerelateerde instanties. "Hij mag alleen nog buiten met zijn vrienden voetballen", vertelt Van Es. Wel wordt er gekeken naar de mogelijkheid om in het buitenland te gaan voetballen. "We gaan uitzoeken of dat realistisch is, maar de komende tijd gaan we met Kevin kijken hoe de aankomende periode vorm gaat krijgen." Voorlopig heeft Van Es nog niets op het oog. "Absoluut niet. We laten Kevin nu eerst lekker zijn vakantie afmaken en pas daarna gaan we rond de tafel zitten."

abc5media_audio_0