Noord-Holland

NL
V

'Iedere paal gaat er in': Heibedrijf uit Oosterblokker bedenkt slechtste slogan van 2015

15 december 2015, 06.56 uur · Aangepast 15 december 2015, 07.58 uur · Foto: sloganverkiezing.nl

OOSTERBLOKKER Voor de tweede keer is De Slechtste Slogan van het jaar bedacht door een bedrijf uit onze provincie. Heibedrijf Steenman uit Oosterblokker won de verkiezing met de slogan 'Iedere paal gaat er in'.

'Wilt u ook een kale poes?' van Beausense Beautysalon uit Landsmeer werd derde.

De reclameleus van het bedrijf uit Oosterblokker kreeg 17,6 procent van de stemmen en versloeg daarmee nipt eierhandel Marco Kleijer uit Putten, met de slogan 'Regelrecht van kippekont naar mensenmond'. Volgens de organisatie zaten er slechts zeven stemmen tussen de twee bedrijven.

Noord-Hollands succes
Het heibedrijf krijgt binnenkort De Blauwe Tegel 2015 uitgereikt. Beausense Beautysalon kreeg voor de slogan 'Wilt u ook een kale poes?' 16,3 procent van de stemmen.

Lees ook: Drie Noord-Hollandse bedrijven genomineerd in strijd om 'slechtste slogan'

Het derde Noord-Hollandse genomineerde bedrijf eindigde als negende in de lijst. Ed Zorn Dakdekking uit Nieuw-Vennep werd genomineerd met de slogan: 'Ed your service'.

Velsen-Noord
Vorig jaar ging aannemer Leon Braak uit Velsen-Noord er met de titel vandoor. Zijn slogan 'Een timmer timmert, een tandarts boort... maar wij zitten lekker in Velsen-Noord' werd toen als slechtste slogan beoordeeld.