Ga naar Content

Man neergestoken op station Krommenie-Assendelft

KROMMENIE Een 18-jarige man uit Krommenie is vannacht rond 1.00 uur op station Krommenie-Assendelft gewond geraakt bij een steekpartij. In de loop van de nacht is een 17-jarige jongen uit Assendelft aangehouden.

Dat bevestigt een politiewoordvoerder. Aan de steekpartij ging een vechtpartij vooraf, waarna het slachtoffer uiteindelijk aan de kant van de Provincialeweg belaagd werd door een groep van ongeveer tien mannen. Daarbij werd hij neergestoken. Zo'n honderd meter verder, op het parkeerterrein, zakte hij in elkaar. De groep was toen al lang en breed op de vlucht geslagen.  

Speurhond
De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend, maar vermoedelijk is hij gestoken met een mes. De politie heeft nadien met een speurhond de omgeving afgezocht, maar het wapen niet gevonden. In de loop van de nacht werd de Assendelfter aangehouden. De woordvoerder kon niet zeggen of er meer aanhoudingen worden verwacht. 

Wie rond één uur in de buurt van station Krommenie-Assendelft een grote groep mannen heeft gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.