Ga naar Content

Ouders Saskia Jacobs opgelucht: "Mijn dochter was geen gebruiker" [video]

NEDERHORST DEN BERG De ouders van Saskia Jacobs, die een jaar geleden op 32-jarige leeftijd overleed tijdens een 'wild lesbisch seksfeest', zijn opgelucht dat haar toenmalige vriendin is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de dood van hun dochter.

Aanvankelijk voelen Saskia's ouders zich in de steek gelaten door de politie, die concludeerde dat Saskia zelf een overdosis van de drug GHB had genomen. Maar volgens haar ouders is ze gedrogeerd en stapelen de bewijzen die die theorie onderbouwen zich nu op. "Dat er nu een verdachte is opgepakt, maakt ons wel wat rustiger", zegt vader John tegen RTV NH. 

Lees ook: "Onze dochter is vergiftigd of een wild seksfeest" 

Jacobs is er van overtuigd dat zijn dochter de GHB niet vrijwillig heeft gebruikt. "Mijn dochter was geen gebruiker." Ze moet zijn gedrogeerd, stellen haar ouders. En ze vermoeden dat haar toenmalige vriendin daar verantwoordelijk voor was. "Hoe het ook afloopt, we krijgen onze dochter er niet mee terug." 

Lees ook: Lesbische vriendin Saskia Jacobs opgepakt voor moord tijdens wild seksfeest

De verdachte vrouw uit Nederhorst den Berg is de afgelopen dagen verhoord. Morgen wordt besloten of haar voorarrest wordt verlengd. 

Bekijk hieronder de reportage van RTV NH-verslaggever Joost Lammers.
abc5media_video_0

Foto: Foto familie Jacobs