Ga naar Content

Huizer stel doet emotionele oproep voor terminale dochter (5) Elynn: stuur haar een kaartje!

HUIZEN Een emotionele oproep van het Huizer stel Rob en Chantal van den Brink: om het leven van hun terminaal zieke dochter Elynn (5) op te fleuren, sporen ze iedereen aan om haar een kaartje te sturen. Het liefst een kaart van haar idool, het varkentje Peppa Pig.

In 2011 ontdekten artsen een kwaadaardige hersentumor bij Elynn. Sindsdien is het ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Hoewel ze nu stabiel is, is de verwachting dat ze niet lang meer zal leven. Om haar mooie laatste momenten te geven, roepen haar ouders vandaag iedereen op om haar een kaartje te sturen.

"Ik blijf maar denken: wat zou ik nog kunnen doen voor Elynn?", schrijft haar moeder op een speciaal aan Elynn gewijde website. "Ze is gelukkig nog steeds stabiel en lijkt niet meer pijn te hebben dan ze al heeft. Ze vermaakt zich door lekker te eten en snoepen van witte chocolade, spelen op de iPad en Nick Junior te kijken."

Tweehonderd kaartjes
Een grote wens van Elynn is inmiddels in vervulling gegaan. "Haar idool Peppa Pig heeft ze inmiddels in het AMC ontmoet." Ook vielen er in september, toen Elynn haar vijfde verjaardag vierde, al eens tweehonderd kaartjes door de bus. Haar ouders hopen dat dit aantal deze keer minimaal wordt verdubbeld. En daar kun jij bij helpen!

Kun je geen kaartje van Peppa Pig vinden? Geen nood. Ze houdt ook van olifanten en Dora en Diego. Eigenlijk valt ieder vrolijk kaartje bij haar in de smaak! Wil jij Elynn een glimlach bezorgen? Ren dan naar de winkel, koop een mooie kaart, schrijf daar onderstaand adres op en doe 'm op de bus. 

Elynn van den Brink
Draaikom 35
1274 NL Huizen

abc5media_video_0

Foto: Rob en Chantal van den Brink