Noord-Holland

NL
V

Snoop-fans woedend: "Komt hij twee uur te laat, kijkt hij ondertussen football"

19 januari 2015, 15.27 uur · Foto: instagram.com/snoopdogg

HAARLEM Het Patronaat is teleurgesteld na het optreden van Snoop Dogg gisteren in Haarlem. De rapper liet uren op zich wachten en zorgde voor woedende reacties van fans. "Als Snoop ooit nog in Haarlem wil staan, heeft 'ie wat goed te maken", zegt Daniel Nagelkerke, programmeur van het poppodium.

"We hadden er zelf ook meer van verwacht", vertelt Nagelkerke in een reactie. "Ook wij hebben klachten binnengekregen. Al heb ik wel het idee dat mensen het Snoop meer kwalijk nemen dan het Patronaat."

De rapper heeft volgens het contract weinig fout gedaan. "Hij heeft aan minimale wijze voldaan aan de dingen die zijn afgesproken. Zo zou zijn show 2 à 3 uur duren. Het was krap twee uur. Het optreden zou tussen 20.00 uur en 02.00 uur plaatsvinden, ook dat is gebeurd."

Andere oplossing
De bezoekers krijgen hun geld niet terug. "Snoop betaalt ons ook geen geld terug", aldus Nagelkerke. "Maar er zal een andere oplossing komen. De bezoekers krijgen daar nog bericht van."

Football kijken
Snoop Dogg haalde de woede van zijn fans op de hals door een paar uur te laat te komen. Toen hij eenmaal in het Patronaat stond, zou hij niet echt z'n best hebben gedaan om er nog wat van de te maken. Zo poste Snoop Dogg tijdens de show een video op Instagram waarop te zien is hoe hij football aan het kijken is op zijn laptop. "Komt hij twee uur te laat, is hij ondertussen football aan het kijken", twittert Daan Knijnenburg.

Bekijk hieronder de video:

 

Une vidéo publiée par snoopdogg (@snoopdogg) le Janv. 18, 2015 at 3:32 PST