Ga naar Content
Noord-Holland

Ga jij het vieren? De dag tegen schade aan de natuur tijdens oorlog en gewapende conflicten!

9 oktober 2014, 14.24 uur · Aangepast 13 oktober 2014, 12.11 uur
Door: · Foto: ANP

HAARLEM Bestel maar alvast een taart, hang slingers op en nodig je vrienden uit want 6 november is het zover! Dan is het namelijk 'de dag van...tegen schade aan de natuur tijdens oorlog en gewapende conflicten'.

Bijna iedere dag van het jaar heeft wel 'een dag van....'. Leuk, want zo is er altijd wat te vieren. Vandaag, 9 oktober 2014, vieren we bijvoorbeeld de dag van de 'kroket'. Ook zou je een biertje open kunnen trekken omdat het de dag van de post, openbare ruimte en het zicht is. Tijs Hofmans bedacht samen met een vriend alle dagen maar eens te bundelen op een website. Zo is in één oogopslag te zien welke dag het vandaag is. Onze eigen HiHaHilarius wil ook een eigen internationale dag. Gaat hem dat lukken? Luister hieronder naar het radio-item dat Sjoerd maakte met Tijs abc5media_audio_0

Ook iets HiHa-Hilarisch? Mail Sjoerd!

Houdt je man de hele buurt wakker met zijn gesnurk? Kan je schoonmoeder het alfabet boeren op commando of fluit je kanarie het Wilhelmus als je thuis komt? Laat het weten aan onze verslaggever Sjoerd Hilarius.

Stuur een mail met jouw tip naar [email protected]. En wie weet komt Sjoerd bij je langs. Hi Ha Hilarius is er iedere werkdag op RTV NH. Behalve op vrijdags, want dan is Sjoerd vrij!