Ga naar Content
Noord-Holland

Hoteleigenaar is Kaasmarkt zat

26 augustus 2014, 13.30 uur · Aangepast 26 augustus 2014, 13.43 uur
Door: · Foto: Medemblik Actueel

MEDEMBLIK De heer Bakker van 'Hotel Medemblik' en restaurant 'Het Wapen van Medemblik' is de geluidsoverlast van de kaasmarkt zat. Hij strijdt er al jaren tegen.

 Dat meldt onze nieuwspartner Medemblik Actueel. "Ik heb inmiddels al jaren geklaagd over de geluidsoverlast van de Kaasmarkt. Dit weekend was geen uitzondering. Het maakt het leven hier onmogelijk met de feestdagen en we hebben er nogal wat te gaan. Regels over pui, terras, geluid. Mijn collegae zijn er wel bekend mee, maar weigeren zich er standaard aan te houden," aldus Bakker in een brief.

Het is hem verder een doorn in het oog dat er tijdens de hele kermis overdag BOA’s aanwezig waren, maar als het er op aankomt er niemand thuis is. Bakker zegt daarover: Een vergunning heeft een einde en dan moeten de BOA’s er zijn. Op deze wijze zijn de BOA’s een nutteloos en kostbaar instrument dat zijn doel volledig voorbij streeft.”

De PvdA wil nu bij monde van fractievoorzitter Bert de Jong opheldering van het college, en wil dan vooral weten waarom er in al die jaren nooit is opgetreden.