Ga naar Content
Noord-Holland

Woedende reacties op 'scheldende' Victoria Koblenko

8 januari 2014, 14.29 uur · Aangepast 8 januari 2014, 15.47 uur
Door: · Foto:

AMSTERDAM Een boze Victoria Koblenko gisteren nadat er was ingebroken in haar auto. Woedend twitterde ze: “Mother Fuckers! En dan neem je mn make up koffer mee uit kofferbak?Homo's!” Vooral van dat laatste woord waren veel twitteraars niet gediend.

Vooral van dat laatste woord waren veel twitteraars niet gediend. Al snel na de tweet van Koblenko stroomde op Twitter de reacties binnen van mensen die het niet vonden kunnen dat ze 'homo als scheldwoord' gebruikte. Via Facebook ontving ze zelfs een bedreiging.

Dus voor @vkoblenko is "homo's" een scheldwoord. Mooi rolmodel. Ook daarom strijden wij tegen homohaat.

— Remco van Mulligen (@remcoschrijft) 7 januari 2014

@vkoblenko Homo's? Dan eerder een travestiet (en niet alle travestieten zijn homo's). #homoisgeenscheldwoord

— John van Assouw (@JohnVanAssouw) 7 januari 2014

Al die beledigende reacties over 'homo's' na mn inbraak.Gelukkig bedoelt 95% t goed blijkt uit http://t.co/JXCQ5IBolx pic.twitter.com/EK7YgjWNzu

— Victoria Koblenko (@vkoblenko) 8 januari 2014

Ophef overdreven
Maar lang niet iedereen zag het probleem. Op de website gay.nl vond het merendeel de ophef overdreven. "Je kan je maar ergens druk over maken...pff" en "Ik ben zelf 100% homo en je wil niet weten hoe vaak ik dit woord gebruik als scheldwoord"

En dan twittert @vkoblenko iets met homo's en gelijk alle homo's in rep en roer...nou ik ben ook hartstikke homo en lig er niet wakker van!

— Nelson (@Sfynxx) 7 januari 2014