FC Volendam bedankt vier oud-spelers

VOLENDAM Voor het begin van FC Volendam - Fortuna Sittard neemt de thuisclub zondag afscheid van vier oud-spelers. Het gaat om Jack Tuijp, Paul de Lange, Michiel Kramer en Sonny Stevens.

Clubtopscorer Jack Tuijp koos deze zomer voor een buitenlands avontuur en tekende een tweejarig contract bij het Hongaarse Ferencváros. Met slechts één doelpunt en een vervelende enkelblessure verliep de eerste helft van het seizoen niet zoals gehoopt. Tuijp is nu in Nederland omdat de competitie stilligt.

Ook Sonny Stevens en Paul de Lange kenden tegenslag bij hun nieuwe club. De keeper raakte nog voor het begin van de competitie geblesseerd aan zijn schouder en maakte onlangs zijn rentree op het veld. Zijn debuut in de eredivisie laat nog op zich wachten. Ook De Lange kende fysieke tegenslag terwijl de landskampioen bij de topamateurs ook sportief teleurstellend presteerde. Katwijk bezet de voorlaatste plaats.

Michiel Kramer raakte onlangs in opspraak vanwege de klap die hij Ajax-keeper Jasper Cillessen gaf. Naderhand werd de aanvaller voor dat incident voor drie wedstrijden geschorst. Toch speelde Kramer voor de winterstop zestien keer voor zijn nieuwe club ADO Den Haag, waarin hij drie keer scoorde.

Deel dit artikel:

Recent nieuws