Chabab wint thuis van HBS

AMSTERDAM FC Chabab heeft vanmiddag op eigen veld met 3-1 gewonnen van HBS. Grote man bij de Amsterdammers was Geoffrey Verweij die twee keer scoorde.

De thuisclub nam al in de negende minuut de leiding door een doelpunt van Geoffrey Verweij. In de fase die volgde was HBS de betere ploeg, maar kwam het niet tot scoren. ''We lieten ons ver terugdringen dat moet eruit. Toch hebben we gevochten en uiteindelijk konden we weer voetballen en win je'', aldus Alami Ahannach. Kort voor rust maakte Gino Felixdaal met het hoofd de 2-0.

HBS deed een kwartier na rust wat terug via Mike de Geer. Verweij gooide een paar minuten voor tijd het duel in het slot. Met zijn tweede van de middag maakte hij de 3-1. ''Ik heb de jongens een compliment gegeven voor het spel. Als je zo speelt als in de tweede helft pak je een goed resultaat'', aldus de trainer van Chabab.

Op de ranglijst vinden we Chabab nu terug op een zevende plek. Het is één plaats gestegen.