Ga naar Content

Dode vrouw in Lelystad is vermiste Nikki Lawalata

LELYSTAD De dode vrouw die gevonden is langs de Torenvalkweg in Lelystad is de vermiste Nikki Lawalata. Ze is vermoord. Haar vriend, een 32-jarige man uit Almere, is vrijdag opgepakt. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.

De 27-jarige Amsterdamse werd sinds 31 augustus vermist. Vlakbij de woning van haar vriend in Almere werd maandag de auto van Nikki gevonden. In het huis van de man werd tot drie keer huiszoekingen gedaan.

Woensdagavond werd plotseling een lichaam van een vrouw gevonden in Lelystad. Het gonsde van de geruchten dat het om de vermiste Nikki ging, maar pas zaterdag maakte de politie officieel bekend dat het haar ook echt is. Er zijn geen details bekend hoe en waarom ze om het leven is gebracht.

Twitter
Op sociale media wordt geschokt gereageerd op het overlijden.

@RTVNH Ik was er al bang voor. God wat erg. Heel veel liefde, sterkte en kracht toegewenst aan de nabestaanden van Nikki!

— Sassefrasje XIX (@SasTata) September 7, 2013

Herdenking
Nikki was mede eigenaresse van restaurant Il Sogno aan de Koningsstraat in Amsterdam. Bij het restaurant is zondagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur een herdenking.

abc5media_video_0

abc5media_video_1