De Zoen - 'En ze leefden nog lang en...?'

Voor ons programma De Zoen filmden we tientallen Noord-Hollandse bruidsparen op de mooiste dag van hun leven. Hoe zou het nu met al die stellen gaan? Leven ze nog steeds op een roze wolk of is het leven toch anders gelopen dan ze hadden gehoopt? De komende weken laten we het zien in 'De Zoen - 3 jaar later'.

17 oktober 2017 - Aflevering 7

Annick Harens en Martijn Klaver uit Hoogwoud gaven elkaar het ja-woord in het gemeentehuis van Opmeer. Marco, vrachtwagenchauffeur, had al twee dochters en Annick, afkomstig uit een familie vol vrachtwagenchauffeurs, had een zoon, Rowan. Hoe zou het met ze zijn?

Thea de Jong en Marco Klaver uit Wieringerwerf leerden elkaar zo'n zeven jaar geleden kennen op een feestje. Allebei hadden ze al een huwelijk achter de rug, maar dat weerhield ze niet om nog een keer 'ja!' te zeggen, nu in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Een grote rol was daarbij weggelegd voor hun speelse hond Milan. 

De Zoen - De bruiloft van Annick Harens en Martijn Klaver

De Zoen - De bruiloft van Thea de Jong en Marco Klaver


 

10 oktober 2017 - Aflevering 6

Robert Muije en Jacqueline Visscher uit Den Helder, een stel met een bijzonder verhaal. 
Ze leerden elkaar kennen in de daklozenopvang. Robert werkte daar en Jacqueline zocht er onderdak, nadat ze op straat was terecht gekomen.
Nu zijn ze al drie jaar getrouwd en nog steeds dolgelukkig met elkaar.

Politieman Jaap Grippeling en zijn vrouw Michelle verruilden kort na hun bruiloft Alkmaar voor Aruba. Ze stuurden ons een zelfgemaakt filmpje waarin ze vertellen hoe het gaat. 
Jaap werkt daar voor de politie en Michelle heeft een kattenopvang en beoefent ook nog steeds haar grote hobby: paaldansen. 

Peter Lensen en Eileen Henneman uit Beverwijk hadden al twee zoontjes uit een eerder huwelijk van Eileen. Nu hebben ze zelf ook een dochtertje, Abby. En die is op een bijzondere manier geboren. Omdat Abby zo vroeg kwam, moesten Peter en Eileen de bevalling zelf in de badkamer doen. Een heel avontuur.   

De Zoen - De bruiloft van Robert Muije en Jacqueline Visscher

De Zoen - De bruiloft van Jaap Grippeling en Michelle van Baarsen

De Zoen - De bruiloft van Peter Lensen en Eileen Henneman


 

3 oktober 2017 - Aflevering 5

Frank Gerards en Jetta Prins uit Alkmaar leerden elkaar kennen in de keuken van zorginstelling Scorlewald. Ze gaven elkaar het ja-woord voor het oog van al hun collega's in een strandtent in Bergen aan Zee. Hoe zou het nu met ze zijn? NH De Zoen zoekt de twee geliefden stiekem op tijdens hun werk.

Volkszanger Jan Grandia en zijn geliefde Mariette Jonkhout beleefden een dag vol emoties in november 2014. Ze zeiden 'ja' tegen elkaar in het gemeentehuis van Alkmaar en Jan had zelfs uit pure liefde een lied voor Mariette geschreven. Hoe zou het de Alkmaarse Romeo en Julia nu vergaan?

De Zoen - De bruiloft van Frank Gerards en Jetta Prins

De Zoen - De bruiloft van Jan Grandia en Mariette Jonkhout

 

26 september 2017 - Aflevering 4

Judith Bonhof en Bertus Lenting uit De Goorn gaven elkaar het ja-woord in de kerk van Jisp. De ringen werden door een uil aangevlogen en Judith was hoogzwanger. Hoe zou het nu met ze zijn? 

Raymon Honhoff en Nathalie Kranenburg uit Amsterdam-Noord leerden elkaar kennen op school en al snel sloegen de vonken over. Toch bleken de twee al spoedig na het huwelijk niet helemaal voor elkaar bestemd te zijn.

De Zoen - De bruiloft van Judith Bonhof en Bertus Lenting

De Zoen - De bruiloft van Raymon Honhoff en Nathalie Kranenburg


 

 

19 september 2017 - Aflevering 3

Tom Eland en Shirley de Does uit Den Helder gaven elkaar het ja-woord in het kerkje van Huisduinen. Tom had al een zoontje uit een vorige relatie, Diego, en wat zouden ze het mooi vinden als Diego er op een dag een broertje of zusje bij zou krijgen. Hoe zou het met ze gaan en zou het gezin inmiddels al zijn uitgebreid?

Dirk Jan Francken en Petra Spaargaren uit Kudelstaart kenden elkaar al vanaf hun tienerjaren. Ze vonden elkaar altijd al leuk, maar ze durfden het nooit tegen elkaar uit te spreken. Uiteindelijk zijn ze, na ruim 30 jaar, toch bij elkaar gekomen en gaven ze elkaar het ja-woord in het stadhuis van Aalsmeer. Een mooie toekomst lag in het verschiet, maar toch heeft hun relatie een dramatische wending gekregen.

De Zoen - De bruiloft van Tom Eland & Shirley de Does 

NH De Zoen - De bruiloft van Dirk Jan Francken & Petra Spaargaren


12 september 2017 - Aflevering 2

Bart Terkoolt en Kelly Nugter uit Zaandam leerden elkaar via een datingsite kennen. Tijdens de bruiloft was Kelly vijf maanden zwanger. Een spannende periode, helemaal omdat Kelly vanaf haar kinderjaren een spierziekte heeft. Hoe zou het nu met ze zijn en hoe zou het met 'de kleine' gaan?

Zanger René Eshuijs en zijn steun en toeverlaat Esther Rem gaven elkaar het ja-woord in de kerk van het dorpje Jisp. Een bruiloft met veel toeters en bellen, waar een hoop emoties loskwamen. We zoeken René en Esther op tijdens de kermis van Edam, waar René in café de Burghwall de voetjes van de vloer krijgt. 

   

De Zoen - De bruiloft van Bart Terkoolt & Kelly Nugter

De Zoen - De bruiloft van René Eshuijs & Esther Rem  


 


5 september 2017 - Aflevering 1

De Alkmaarse Lindsay van 't Riet trouwde met de Amerikaanse Mike McGinty in de Slotkapel in Egmond. Lindsay vertrok kort na het huwelijk naar Waco in Texas om met Mike daar een toekomst op te bouwen. Hoe zou het Lindsay in de VS bevallen?

Arnold van Groenestein en Louise Jongbloed uit Nieuw Vennep gaven elkaar het ja-woord omringd door tijgers in de dierentuin in Amersfoort. Arnold was ernstig ziek geweest en om het leven en de liefde te vieren stapten ze met elkaar in het huwelijksbootje. Ondanks dat de twee nog steeds heel gelukkig met elkaar zijn, ziet de toekomst er helaas anders uit dan ze gehoopt hadden.

  

De Zoen - De bruiloft van Lindsay van 't Riet  & Mike McGinty

  

De Zoen - De bruiloft van Arnold van Groenestein  & Louise Jongbloed